All the recipes of this blog in English on www.scandinavianbread.blogspot.fi

torstai 12. tammikuuta 2017

Blogi muuttaa!

Leivinlaudalla-blogissa olen pari vuotta jakanut parhaita leipäreseptejäni. Nämä tällä sivustolla jo julkaistut reseptit tulevat jatkossakin olemaan teidän käytössänne. Ei siis hätää, se oma lempiresepti pysyy tallessa. Uudet lukijat ovat myös tervetulleita penkomaan ohjeita ja etsimään mieleistä leivottavaa yli sadasta ohjeesta.

Mutta, vuoden 2017 alkaessa on aika uudistua. Leivinlaudalla-blogi muuttaa osaksi Leonardo da Vinkki -blogia, jossa ruokaleipä on edelleen keskeisellä sijalla. Leipäreseptejä tulee siis jatkossakin, mutta uudessa osoitteessa: leonardodavinkki.blogspot.fi . Monet tämän blogin suosituimmat ohjeet siirtyvät nekin uusien postauksien lomassa Leonardon huomaan. Kunhan tässä ehdin! 

Olen jo toisinaan kulkenut sivupolkuja ja julkaissut leipäreseptien lisäksi esimerkiksi granolaohjeita. Leonardo da Vinkissä ruokaa käsitellään vielä laajemmin. Lisäksi luvassa on ideoita luovaan vapaa-aikaan: tilkkutöitä, vaatteiden tuunaamista, kranssien sidontaa, korttiaskartelua – ja paljon muuta!

Blogin mottona voisi olla "Nyhjää tyhjästä.", sillä sivuston ideat vaativat enemmän mielikuvitusta ja viitseliäisyyttä kuin rahaa. Ohjeiden ainekset kerään usein luonnosta tai käytän aikansa jo palvellutta tai muuten pois heitettävää materiaalia. Leivinlaudalla-blogin hävikkiherkkuosasto jatkaa sekin vanhaan tapaan uudessa osoitteessa.

Muutto on virallinen, kun uusi Paratiisigranolan ohje on Leivinlaudalla-blogin sijaan julkaistu Leonardo da Vinkki -blogissa. 




Tervetuloa ottamaan talteen yksi lempiresepteistäni
leonardodavinkki.blogspot.fi/2017/01/paratiisigranola.html





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti